新澳门六合彩资料库

Het volledige
新澳门六合彩资料库 gamma:

Alles voor het onderhoud
van tuin en tegels

Wanneer de lentezon jaarlijks komt piepen, jeuken de handen om het terras en de oprit onder handen te nemen. Je terras of oprit schoonmaken doe je eenvoudig en snel met ons assortiment onderhoudsproducten van FILA en onze 新澳门六合彩资料库 Private Label鈥恜roducten. Ontdek producten voor algemeen onderhoud, vlekverwijdering en bescherming van natuursteen, keramiek en beton.

Elk type product (natuursteen, keramiek, beton) kent een specifieke manier van reinigen en onderhouden.

Ontdek de leidraad en geschikte producten per toepassing, of het nu gaat over de onmiddellijke reiniging na plaatsing, het allereerste onderhoud, het jaarlijks onderhoud of specifieke vlekken.

EIGENSCHAPPEN

TOEPASSINGEN

Gerenommeerd internationaal merk

Ruim assortiment

Duidelijke instructievideo鈥檚

Oprit

Terras

Zwembad

Gewoon verzorgd of helemaal perfect, jij kiest

Of je nu houdt van een afgelikte tuin of niet, hygi毛ne en een verzorgd uitzicht zijn voor iedereen belangrijk. Maak daarom gebruik van duurzame, kwaliteitsvolle onderhoudsproducten voor een optimaal resultaat. Bij 新澳门六合彩资料库 vind je wat je nodig hebt.

INSPIRATIE

Geef je oprit en terras de aandacht die ze verdienen

Een buitenomgeving is altijd onderhevig aan temperatuurschommeling en neerslag. Geef groenaanslag en mos of vetplekken geen kans met de juiste onderhoudsproducten, en zorg er bij de plaatsing ook voor dat je het juiste voegmiddel gebruikt. Want voegen vergen vaak meer onderhoud dan de tegels zelf. Voor zowel keramische tegels en natuursteen als voor betonklinkers heeft 新澳门六合彩资料库 een ruim aanbod in huis.

Op zoek naar een goed onderhoudsproduct om vet鈥 of drankvlekken te verwijderen, of een kwalitatief reinigings鈥 of beschermingsproduct? Onze lokale verdelers kunnen je verder helpen om de juiste keuze te maken.

Onze topproducten

Cre毛er samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

De 3 meest gemaakte fouten bij de aanleg van een terras

De aanleg van een terras is geen fluitje van een cent. Omdat je met heel wat rekening moet houden, verlies je snel iets uit het oog. Om te voorkomen dat je voor problemen komt te staan, presenteren we je in deze blog graag de 3 meest gemaakte fouten bij de aanleg van een terras.

LEES MEER

5 tips om zelf je oprit aan te leggen

Als je thuiskomt is de oprit het eerste wat je ziet. Toch staat de aanleg van je oprit vaak het laatst op de planning. Bovendien heeft niet iedereen de kennis en middelen om een oprit aan te leggen. Je kan een expert inschakelen om het voor jou te doen of je kan het helemaal zelf proberen. In deze blog geven we 5 tips mee om zelf je oprit aan te leggen.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn