新澳门六合彩资料库

Het volledige
新澳门六合彩资料库 gamma:

Tegels in natuursteen voor terras, oprit en zwembad

De naam doet het al vermoeden: natuursteen is een 100% natuurlijk product, gevormd door gestold magma of aardlagen. Een brede waaier aan natuursteentypes veroveren menig harten, van graniet, Indische zandsteen tot Belgische blauwe hardsteen鈩, basalt en zoveel meer.

EIGENSCHAPPEN

Esthetische slijtage

Lange levensduur icon

Lange levensduur

Makkelijk in onderhoud icon

Onderhoudsvriendelijk

TOEPASSINGEN

Oprit

Terras

Zwembad

Natuursteen is onmogelijk te evenaren

Natuursteen is uniek in zijn soort en is onmogelijk te evenaren. Kies dus voor het origineel. Dit type steen wordt doorheen de jaren mooier en gaat een leven lang mee. Het duurzame, sterke materiaal geeft je de vrijheid om een terras, oprit of zwembadomgeving op maat te cre毛ren.

Ontdek onze producten
in video

Ontdek deze buitengewone zandsteen
馃憠 Onze Kandla

Ontdek onze blauwe steen van eigen bodem
馃憠 Belgisch Blauw

Ontdek deze veelzijdige lichtgrijze graniet
馃憠 Dark Cloud

Ontdek alle andere video’s op ons !

INSPIRATIE

Stem je keuze op je behoeftes af

Op zoek naar het juiste type natuursteen voor bij je zwembad? Kies dan niet voor een donker exemplaar dat snikheet wordt in de zon. Een ruwe afwerking, denk maar aan gevlamd of geborsteld, is in deze context ideaal om niet uit te glijden. Denk je eerder aan natuursteen voor je oprit? Kies dan voor een sterke soort die hard en weinig poreus is.

新澳门六合彩资料库 vindt professioneel advies even belangrijk als een goede service. Kom dus gerust langs in onze showroom of bij 茅茅n van onze lokale verdelers voor gedegen advies op maat.

Onze topproducten

Cre毛er samen met ons het tuinproject van je dromen

DOWNLOAD ONZE GRATIS CATALOGUS BOORDEVOL INSPIRATIE EN DE MOOISTE MATERIALEN

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 voordelen van natuursteen

Op zoek naar een vloerbekleding voor de veranda, het terras of de oprit? Op het internet vind je veel informatie maar is deze wel betrouwbaar. Wij helpen je graag verder door in deze blog 3 voordelen te bespreken van natuursteen.

LEES MEER

Ga de landelijke toer op met een oprit in kasseien

Kasseien worden al jarenlang gebruikt voor de aanleg van wegen en terrassen. Maar steeds vaker gaan mensen voor kasseien om hun oprit te bestraten. Zeker voor mensen die fan zijn van een landelijke stijl, zijn kasseien aangeraden. Simpele stenen met een ouderwetse uitstraling, perfect voor liefhebbers van landelijk wonen. Het duurzame materiaal heeft een authentieke look en is bovendien enorm sterk. Waarom je het best kiest voor een kasseien oprit? Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden van kasseien.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn